Auriculo - Øreakupunktur

Øreakupunktur er et mikrosystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område af kroppen. Du skal forestille dig øret som en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden løber langs den hårde kant, og organerne er placeret i midten i ørets fordybning. Alle kroppens organer, muskler, nerver, skelet og de forskellige hjernekirtler er placeret på øret. Ved at kende disse placeringer og sammenholde dem med dine ubalance eller lidelse, er det muligt at finde frem til, hvor der skal behandles. Har du et problem i kroppen, vil det altså afsløres på øret. Øreakupunktur er en hurtigvirkende behandlingsform, som er effektiv mod smerter i muskler, knogler og led og mod diverse ubalancer i kroppen. Herudover er øreakupunktur også effektiv til tobaksafvænning og vægttab 


Øreakupunkturen bruger jeg ofte som supplement til Akupunktur eller Zonetrapi behandlingen. Jeg bruger  Auriculoterapi – Den franske øreakupunktur. Den franske øreakupunktur, auriculoterapi, er den nyeste metode, som stammer fra Frankrig. Den blev udviklet af den franske læge, biolog og ingeniør dr. Paul Nogier omkring 1951 og er blevet videreført af hans søn Dr. Raphael Nogier.  Poul Nogier opdagede, at alle kroppens organer er repræsenteret i øret, hvilket betyder, at smerter og problemer i kroppen kan kureres gennem øret. 


Når jeg behandler med øreakupunktur, benytter jeg VAS, Vaskulært Autonomt Signal, som er den franske måde at tage puls på og jeg bruger en Premio 20 til at måle spændingsfaldet eller stigning i punktet. Når jeg har fundet de punkter der skal behandles, vurderer jeg hvilken metode jeg vil bruge til behandlingen. Med Premio 20 kan jeg behandle med Nogier frekvenser, harmonisere, sedere og tonisere punkter med strøm og efterfølgende kan jeg vælge at bruge redskaber som:


- Engangs akupunkturnåle - som du ligger med i 20 - 40 min, hvorefter de tages ud igen.


- Bruge Lysterapi på bestemte områder på øret. en metode anvendt indenfor auriculomedicin.


- El-stimulation fjerner hævelse og fremmer blodcirkulationen. Den er derfor særligt nyttig, hvis du har led eller muskelsmerter.


- ASP Permanåle, som er små nåle, der bliver siddende i øret 2-14 dage. De kan, hvis du ønsker det, dækkes af et lille plaster, og du behøver ikke tage særligt hensyn til dem.


- Ørefrø er små plastre med et lille frø eller en metalkugle i midten. De skal masseres i løbet af dagen og bruges særligt til børn eller hvis du har nåleskræk.


BOOK EN TID