Knogleskørhed - Osteoporose

Knogleskørhed skyldes svind af kalk i knoglerne, knoglerne bliver mere porøse og det medfører en øget risiko for brud på knoglerne Det er derfor vigtigt at skabe de bedste betingelser for at kalken går ind i knoglerne, udenfor knoglerne skaber kalken mange problemer i muskler og blodkar. Kalk går ind i knoglerne, når belastning på knogler og led er optimal og når kalkstofskiftet er i balance. Belastningen på led er optimal, når man går oprejst og rank og motionerer eller bevæger sig dagligt og Kalkstofskiftet er i balance, når man, især via tilstrækkelige grønne grønsager, får kalk nok i kosten. Kalk binder sig bedst i knoglerne, når det ikke er forbundet med animalske proteiner, da proteiner fra planteriget blandt andet fungerer som bindemiddel for kalk i knoglerne, så grønt er bedre end mælk.


Jeg kombinere terapiformerne for at forbedre og optimere al metabolisme/næringsoptagelse og omsætning af proteiner, vitaminer og mineraler.

Jeg benytter Zoneterapi, Akupunktur, Auriculo/Øreakupunktur og jeg giver dig anbefalinger i forhold til motion, kost,vitaminer og mineral. ex. D3 vitamin som styrker knoglevækst. K2 vitamin som hjælper kalken væk fra blodet og ind i knoglerne og Magnesium som forbedrer optagelsen af kalk. Mine anbefalinger vil også være at undgå tomme hvide kulhydrater som sukker, brød, pasta, ris og kartofler. Sukker og forarbejdet hvidt mel tilfører ikke kroppen optimal næring, i stedet opbruges der langt flere næringsstoffer fra kroppen end der tilføres og det fører til mangeltilstande. Jeg vil også anbefale dig at undgå at spise efter kl. 18, da dette danner syre og inflammation, som fremmer slidgigt (svind af brusk). 


BOOK EN TID