NADA

NADA bruges i klinikken som supplement til den primære behandling.


NADA-akupunktur er et standardiseret øreakupunktur-program, som består af fem kinesiske ørepunkter i samspil med en strategi eller anden behandling.

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) er et system, der er  udviklet til at afgifte og afvænne mennesker fra narkotiske rusmidler. Metoden så sin begyndelse i USA i 1970’erne, udviklet af dr. Michael Smith fra Lincoln Hospital, og har siden bredt sig ud over det meste af verden, herunder også Skandinavien.


NADA er NON for PROFIT treatment organisation
Læs mere om historien her


Det har vist sig, at NADA i høj grad også egner sig som krise/traumeterapi og personlig procesudvikling. Herudover fungerer NADA som et effektivt komplementærsystem til medicin- og alkoholafvænning samt psykiatriske problemstillinger.
I alle misbrugssituationer/afhængighedssituationer er det nødvendigt, at der hos den enkelte er et ønske og en stærk motivation for at stoppe. 

Metoden har indflydelse på bl.a:


Abstinenser og stoftrang

Indre kontrol

Søvnløshed

At kunne sætte ord på følelser

Aggression

Fysisk og psykisk uro

Akut kriseAngst

Stress

At fremme recovery

At forebygge recidiv


Jeg er Certificeret NADA - behandler, uddannet ved NADA - Danmark.

Jeg tilbyder NADA behandling med en social tilgang og for et symbolsk beløb. Jeg kører gerne ud til grupper på min. 10. Tanken er at alle skal kunne få hjælp i det omfang, de har behov.


Kontakt mig for nærmere aftale


BOOK EN TID