Iskias

Iskias-smerter kan være meget smertefuld og kan  forårsage nedsat kraft i benet, mindre kontrol over benet og følelsesløshed. Smerter ved iskias opleves ofte i baglåret, men kan også opleves helt ned i underbenet, da Iskiasnerven udspringer i lænden på hver side af rygsøjlen og går ned gennem balder og ben, hvor de forgrener sig i læg og fod.


Hvis du oplever smerter i lænden, balden eller baglåret, behøver der ikke være tale om tryk på iskiasnerven, men kan i stedet skyldes problemer i leddene i lænd, bækken eller eventuelt muskelsmerter fra sæderegionen.

 

Har du i smerter i underbenet, det vil sige under knæhøjde, kan det skyldes en diskusprolaps og et pres på nerven. 


Jeg har gode erfaringer med behandling af iskias smerter samt Iskias lign smerter.

Jeg kombinerer behandlingsformerne, Zonetereapi, Akupunktur, Auriculo samt Elakupunktur. Uanset om dine smerter er akutte eller har stået på over flere måneder, kan behandling være med til at afspænde dine muskler samt lindre dine smerter. Hvis smerterne fra iskias er muskulært betingede, kan få behandlinger afhjælpe problemet. Skyldes dine smerter en diskusprolaps, er behandlingen også effektiv, da behandlingen lindre spændinger, så du bedre kan genoptræne og styrke de muskler omkring diskusprolapsen, som skal hjælpe med at holde bruskskiverne på plads.BOOK EN TID