Japansk Lifting

Helt uden kniv eller botox giver Japansk Lifting dit ansigt en mere frisk glød, et ungdommeligt look, den mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en helt unik måde. Samtidig vil du også opnå en helt fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har en dejlig afstressende effekt.


Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer som uro, hovedpine, fordøjelsesproblemer, muskelspændinger og i værste tilfælde depression. Før disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig i form af ubalancer i huden og i ansigtsudtrykket. Livet sætter som regel sine tydelige spor i vores ansigter. Stress, træthed, bekymringer, knap så sund kost eller overbelastninger af vores krop, gør at vores muskulatur i ansigtet spændes op og elasticiteten mindskes og dermed bliver rynker og linier mere permanente. 


Med behandling i Japansk Lifting er det muligt at opnå balance i ansigtet og hele kroppen, da alle zonerne i ansigtet har direkte forbindelse til kroppens organer, det vil sige at en behandling med Japansk Lifting starter en proces med afgiftning og udrensning. Ved et intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan vi gå ind at arbejde med at reducere rynker og linier. Poser, mørke rande under øjnene og tunge  øjenlåg vil ligeledes reduceres.


Kerneproduktet i en Japansk Lifting behandling er koldpresset økologisk hybenkerneolie. Olien er kendt for sin regenererende og opbyggende virkning på huden, den tilfører huden fugt, næring, den er fyldt med antioxidanter og fedtsyrer.  Hybenkerneolien nedtoner desuden de fine linier, brune skjolder i huden, solskader og forebygger. Den er god til uren hud, eksem og udslæt.


Før vi starter behandling optages der journal. Hvis du vælger Japanske Lifting som et forløb, tager vi før hver behandling, fotos af dit ansigt. Vi taler om dine forventninger og vi ser på resultaterne, efter hver behandling


Når du ligger godt på briksen, afrenser jeg dit ansigt og  lægger en Spirulinamaske. Spirulina er hav alge, en mineralmaske der indeholder A, E, B-12 vitamin calcium, jern, og phosphor som er afgørende for en sund hud. Spirulina indeholder desuden tyrosin, E-vitamin samt selen som alle er kendt for deres anti-aging virkning. Tyrorin forsinker ældning af hudceller og antioxidanterne fjerner de frie radikaler, der er ansvarlig for hudens ældning. Spirulina fremmer hurtigere celle omsætning, der hjælper huden til at hele hurtigere. Den afværger frie radikaler og fjerner giftstoffer fra hudens metabolisme. I mens Spirulinamasken får lov at virke, giver jeg dig hovedbundsmassage.

Når masken er fjernet, starter jeg en udvidet lymfedrænage af hele ansigtet, en stimulering af specifikke anti-rynke punkter, afbalancering af meridianbaner samt strøg der stimulerer det parasympatiske nervesystem; den del af vores nervesystem, som får os til at falde til ro. 

Herefter gives en blid Japansk Liftingmassage af organzonerne i ansigtet, med yderligere lymfedrænage. Ansigtet renses og masseres med saltsten fra Himalaya, de indeholder og afgiver 84 forskellige salte og mineraler, der stammer fra 250 millioner år gamle saltaflejringer. Himalayasaltsten er også kendt for sin helende effekt. Som afslutning lægges en Mellisafugtmaske, der giver et forfriskende boost af fugt og vitaminer og der duppes en Mellisaøjencreme, omkring øjenpartiet hvorefter der med en massagepind stimuleres rundt om øjet. Til allersidst og for at give dig jordforbindelsen tilbage, giver jeg dig fodmassage. Resten af fugtmasken fjernes.


Vær opmærksom på at drikke rigeligt med vand efter hver behandling. Der kan opstå træthed, tørst, kulderystelser, søvnforstyrrelser samt følelsesmæssige reaktioner. 


Du må ikke få Japansk Lifting eller Japansk Ansigtsakupunktur, hvis du har feber, åbne sår eller forkølelsessår i ansigtet eller i de første 12 uger af din graviditet.


BOOK EN TID

Japansk Ansigtsakupunktur

Hvor Japansk Lifting arbejder mere i dybden og med kroppens ubalance, arbejder Japansk Ansigtsakupunktur primært med det ydre. Der hvor nålene sættes , frigives energi og endofiner. Der sættes gang i blodcirkulationen og produktionen af ny celler stimuleres. Når de bitte små nåle penetrerer huden stimuleres kollagen produktionen. Kollagen et et protein som holder huden ungdommelig og elastisk. Japansk Ansigtsakupunktur skaber en sund og levende hud, strammer muskulaturen i ansigt op, afspænder spændte uskler, mindsker rynker og furer, tætner porer i huden, løfter øjenlåg og hængemule, reducerer dobbelthage, reducerer hæveler og poser under øjnene.


Før vi starter behandling optages der journal. Hvis du vælger Japanske Ansigtsakupunktur som et forløb, tager vi før og efter hver behandling, fotos af dit ansigt. Vi taler om dine forventninger og vi ser  på resultaterne efter hver behandling. 


Når du ligger godt på briksen, afsprites dit ansigt og nålene sættes i. Du ligger med nålene i ca. 20 min. Herefter fjernes nålene og der tages et foto af dit ansigt. Du tilbydes et glas vand og vi gennemgår billederne samt snakker om ændringer/muligheder. Aftaler noteres i journalen.


BOOK EN TID