Hvad kan behandles


Et behandlingsforløb, er et samarbejde som bygger på ærlighed og tillid.

Jeg vil gøre mit til at du skal føle dig tryg og det er vigtigt for mig at kunne hjælpe dig. Jeg vil hjælpe din krop med at skabe de bedste betingelser til at genoptage sine normale, selvhelbredende kræfter - jeg vil hjælpe dig til en forbedret livskvalitet.


Jeg benytter bl.a tungediagnose, pulsdiagnose og posturologi som diagnoseværktøj og jeg diagnostiserer  udfra hvad du fortæller mig, jeg stiller dig derfor en lang række spørgsmål vedrørende henvendelses årsag, symptomer, traumer, sygdomme, evt. indlæggelser og operationer der har været igennem livet, siden barndommen. Livshistorien er vigtig for diagnosen. 


Jeg har gode erfaringer med at behandle bl.a.:

Ansigtslammelse

Hovedpine/Migræne

Fordøjelsesproblemer

Blærebetændelse

Bihule, pande og kæbe hulebetændelse

Immunforsvar/Immunsygdomme

Hormonelle ubalancer

Fertilitet/Barnløshed

Overgangsalder

Hudproblemer som acne

Smerter i muskler og led

Symtom samt styrkende behandling før under og efter kemo

Iskias

Piskesmæld

Sportsskader

Knogleskørhed

Stress & Psykiske ubalancer

Spædbørnsproblematikker læs mere her


Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål i forhold til dine udfordringer. Diagnoser og behandlinger er altid individuelle.


BOOK EN TID